Betalen doe je met je bankpas of telefoon :

Bij Schoonmaakwoede willen we betalen voor u zo makkelijk mogelijk maken. Wij hebben daarom gekozen om de teams uit te rusten met een Air Pinapparaat. Het apparaat accepteert alle pinpassen, creditcards, Google Pay en Apple pay. Contactloos betalen is mogelijk, waardoor je zelfs met je telefoon kan betalen.

Vooruitbetaling:

In sommige gevallen begrijpen we dat je de schoonmaak niet per PIN kan betalen. De reden kan zijn dat je bijvoorbeeld niet aanwezig bent op de dag van de schoonmaak of dat je het cadeau wilt doen. Je kunt het bedrag dan vooraf vast overmaken op NL44RABO0302 9690 63 ten name van Schoonmaakwoede onder vermelding van je bestelnummer.  Laat ons altijd even weten wanneer je dit doet, dan geven wij het door aan het schoonmaakteam. 
 
Het kan ook gebeuren dat wij je vragen om een vooruitbetaling te doen, terwijl je wel aanwezig bent gedurende schoonmaak. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de waarde van je bestelling of een andere persoonlijke reden. We zullen je hierover altijd van tevoren persoonlijk informeren.

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan op 085 400 00 85 of stuur een e-mail naar contact@schoonmaakwoede.nl .

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media