Hoe kun je een schoonmaak bestellen

Schoonmaakwoede is het enige particuliere schoonmaakbedrijf van Nederland waar je een grondige schoonmaak van je huis of kantoor online kunt bestellen. Je ziet altijd eerst de prijs voordat je iets bestelt en we geven altijd tevredenheidsgarantie.

Om je schoonmaak goed te inventariseren hebben wij een simpel offerte- en bestelproces gemaakt dat is opgebouwd uit 4 stappen:

Stap1: Je woning

Je geeft postcode en huisnummer van de woning die je wilt laten schoonmaken. Op basis hiervan selecteren wij het dichtstbijzijnde schoonmaakteam. Daarna vul je de verschillende woonruimtes en de oppervlakte en vuilgraad van deze ruimtes in. Hier kun je ook onze extra diensten bestellen.

Stap 2:  Bekijk Offerte

Op basis van de ingevoerde informatie zie je direct de vrijblijvende offerte voor de schoonmaak, en wel voor verschillende data. Hier kun je de gewenste datum kiezen voor uitvoering van de schoonmaak. 

Stap 3: Je gegevens

Hier kun je je naam- en adresgegevens voor de bestelling invoeren. Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en niet aan derden verstrekt. Zie onze privacy policy.

Stap 4: Controleer en bestel

Hier zie je een overzicht van de ingevulde informatie en de bestelling. Je ziet de afspraak voor de schoonmaak en de kosten. Wij vragen je dit altijd goed te controleren. Als alles klopt kun je akkoord gaan met onze voorwaarden waarmee de overeenkomst en de bestelling definitief wordt. 

 

Hoe gaat je Schoonmaak in zijn werk

Onze schoonmaakspecialisten zijn professioneel en betrokken. Klanttevredenheid staat voorop. Daarom hebben wij een aantal vaste ijkpunten ingebouwd. Voor een optimale schoonmaak kun je het best aanwezig zijn bij aanvang van de werkzaamheden, en het resultaat bij afronding zelf controleren. 

1. Voor aanvang van de schoonmaak loop je samen met het team door het huis. Eventuele wensen of bijzonderheden kun je dan aangeven.


2. Als ons team klaar is met de schoonmaak, lopen we gezamenlijk een ronde door het huis.  Ons Woonhuis Controle Systeem kun je direct feedback geven.


3. Punten die bij het Woonhuis Controle Systeem naar voren komen, maken we direct in orde. Wij zijn pas tevreden als jij het bent.
 

4. Als je tevreden bent wordt je gevraagd de werkbon ondertekenen en te betalen met je pinpas of creditcard op ons mobiele pinapparaat*. En dan mag je gaan genieten van een schone woning!

 

 

* Let op. Bij een creditcard moeten we 2,2% aan kosten in rekening brengen.

Mocht je bij afloop van de schoonmaak niet aanwezig kunnen zijn betaal je op het moment dat je de schoonmaak verlaat het verschuldigde bedrag.

Mocht je tijdens de schoonmaak helemaal niet aanwezig kunnen zijn, dan vragen we je het bedrag voor de schoonmaak vooruit te betalen.

 

 

Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan op 0800-4847724 (gratis) of stuur een e-mail naar klantenservice@schoonmaakwoede.nl   

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
Schoonmaakwoede aan het werk
Per direct een vrijblijvende prijsopgave?

Schoonmaakwoede. Wie we zijn en wat we doen.

Onze naam staat voor perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf. Of het nu gaat om een groot of een klein project, wij garanderen een blinkend resultaat. Waar ook in Nederland. Ons unieke online begrotings- en bestelsysteem maakt het makkelijk.

Schoonmaakwoede in de media

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
logo
Perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf
Schoonmaakwoede
Veel gestelde vragen
Over ons
Referenties
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Partner worden
Diensten & Pakketten
Grote Schoonmaak
Verhuis Schoonmaak
Verbouw Schoonmaak
Schoonmaak per uur
Maat Schoonmaak
Alle schoonmaak diensten
Contact
Ma t/m vr: 08:00 - 18:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
Telefoon: 085 400 0085 Email: contact@schoonmaakwoede.nl
Copyright © 2006-2024 Schoonmaakwoede.nl